Winkelmandje 0

Anne Janssen tekent bij Fanflicks

Anne Janssen Fanflicks Schrijvers Social media

We zijn weer een talentvolle auteur rijker! Een paar maanden geleden hebben wij Anne Janssen een contract aangeboden; die zij - gelukkig voor ons! - ook getekend heeft. Deze 18-jarige dame is bekend geworden op Wattpad door haar verhalen over tieneridolen Ross Lynch, Laura Marano en JC Caylen; waarop zij maar liefst 287.000 reads heeft gehad.

Ze stelt zich graag even voor:
"Ik houd van schrijven, natuurlijk. Dat is al een lange tijd geleden begonnen. Ik begon met het plaatsen van korte verhaaltjes op twitlonger.com, daarna wilde ik toch eens een lang(er) verhaal schrijven. Daarom heb ik een Wattpad account aangemaakt, waarop ik begon met het schrijven van een lang verhaal. Daarnaast plaatste ik ook mijn korte verhaaltjes op deze site, en nog wat andere verhalen. Ik schrijf eigenlijk in het Engels, maar voor Fanflicks zullen mijn verhalen naar het Nederlands vertaald worden.

Verder houd ik ontzettend veel van dansen, dat is echt mijn passie. Ik dans al langer, en ook op toernooien. Zo ben ik twee jaar geleden Nederlands Kampioen dansen geworden. Ik ben gek op nagels lakken, daar kan ik uren mee bezig zijn. Het liefste maak ik er dan allerlei leuke patroontjes op. Daarnaast luister ik heel vaak naar muziek, en maak zelf ook wel eens muziek op mijn keyboard. Mijn verdere hobby’s zijn typische meisjes-hobby’s: zoals shoppen, omgaan met vriendinnen, en experimenteren met fashion en beauty. Met name over het laatste wil ik binnenkort ook gaan bloggen, op mijn website lifeandstuff.nl

Ik studeer op dit moment aan de PABO, met als droom om later leerkracht in het basisonderwijs te worden. Dan zou ik het liefst in groep 5, 6 of 7 les willen geven. Het zien van die blije gezichtjes maakt mij heel gelukkig. Ik vind het super om met kinderen bezig te zijn, en het geeft mij een goed gevoel als ik de kinderen iets bij kan brengen."

Binnenkort meer over Anne en haar eerste verhaal, dat nog de werktitel Love Never Dies draagt - in de tussentijd kun je haar volgen via haar auteurspagina op Facebook.Ouder bericht Nieuwer bericht


  • Mena op

    Woot, I will ceintraly put this to good use!


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.