Winkelmandje 0

Vertraging titels 'Derby' en 'Recept voor Succes'

#Derby #Recept Anne Schlaepfer E-book Fanflicks Hannah Goldschild Planning Webstore

Mocht je in de pre-order al voor één van de titels Derby (van Anne Schlaepfer) of Recept voor Succes (van Hannah Goldschild) hebben gekozen, heb je hier als het goed is al bericht over ontvangen: wegens problemen bij de drukkerij, hebben beide titels inmiddels (forse) vertraging opgelopen. 

Oorspronkelijk zouden beide boeken in april uitkomen, echter zullen deze pas in ca. twee weken afgeleverd worden. Waardoor we helaas nog om iets meer geduld moeten vragen - maar we beloven dat het de moeite van het wachten waard zal zijn! 

De e-boek versies van beide verhalen zijn inmiddels wel beschikbaar en te bestellen via de webstore; waarna ze binnen 24 uur op je e-mail adres bezorgd zullen worden!

#Derby is het debuut van Anne Schlaepfer, en het eerste deel in de trilogie over Ajax voetballer Viktor Fischer en Mila Veldkamp. Ze zijn samen opgegroeid, als buren in een klein Brabants dorpje - waarbij Viktor fungeerde als de eeuwige plaaggeest van de jongere Mila, die maar wat blij was toen hij naar Amsterdam verhuisde voor zijn voetbalcarrière. Op haar zeventiende verjaardagsfeest loopt ze hem echter weer tegen het lijf: en hij lijkt nog dezelfde arrogante, vervelende jongen die ze kent uit haar jeugd. Of lijkt dat maar zo?

#Recept is het tweede verhaal van Hannah Goldschild, nadat eind vorig jaar al haar debuut De Zon en de Maan bij ons verschenen is. Haar nieuwe jeugdroman wordt verteld door Scarlett Mulrooney, een journaliste bij muziektijdschrift Patterns - die door haar grondige hekel aan boybands een verhitte discussie met fans, collega's, én de band zelf ontlokt.

Het verhaal geeft een geheel eigen draai aan de gebeurtenissen binnen boyband One Direction, met als hoogtepunt een bandlid - Zayn Malik - die door alle heisa die Scarlett veroorzaakt serieus begint te twijfelen over zijn toekomst binnen de boyband... 

 


 

 Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.