Winkelmandje 0

2 schrijfsters, 1 verhaal: Welkom, Celine!

#InDeNacht Celine Timmerman Fanflicks Schrijvers Social media Solange Litjes

Onlangs vertelde onze schrijfster Solange Litjes aan ons dat zij samen met een vriendin bezig was aan een ontzettend leuk verhaal waarin de jongens van B-Brave en Disneyland Parijs voorkomen - met de titel In De Nacht

We waren direct erg benieuwd hiernaar, en nadat we het manuscript ontvingen, wisten we het zeker: hier willen wij graag mee werken! Daardoor zijn wij ook erg blij dat we een contract mochten aanbieden aan Solanges vriendin: Celine Timmerman!

Ze stelt zich kort even voor:

"Ik ben 20 jaar oud. Ik heb mijn opleiding Paraveterinair/Dierenartsassistente begin dit jaar afgerond en ben dan ook helemaal gek op dieren. Ik hoop een baantje te vinden in de dierenwereld! Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en daar krijg ik vaak ook de meeste inspiratie voor mijn verhalen. Tijdens het fietsen, wandelen met de hond of het verzorgen van mijn paard laat ik mijn gedachten op de vrije loop - en vaak komen daar wel wat goede ideetjes voor mijn verhalen uit.

Mijn grootste hobbies zijn toch wel lezen en schrijven, zowel in het Nederlands als in het Engels. Van kleins af aan hield ik al van boeken lezen, en al snel begon ik ook mijn eigen verhaaltjes te maken. In het begin gingen ze allemaal over paardenmeisjes of avonturen van de hondenclub, maar dat veranderde allemaal toen ik rond mijn 14e fanficties ontdekte. Ik heb meerdere verhalen geschreven over o.a Justin Bieber, The Wolfpack (van Twilight), 5 Seconds of Summer en verschillende voetballers. Nu vind ik het vooral erg leuk om te schrijven over viners/zangers Jack and Jack, viner/youtubers Cameron Dallas en Nash Grier en over de boybands B-Brave en 5 Seconds of Summer. Ik ben ook verslaafd aan het kijken van series en vloggers! In mijn overige vrije tijd spreek ik graag af met mijn vriendinnen :)." 

Samen zullen Celine en Solange de edit voor hun Disney/B-Brave verhaal ingaan, waar jullie via hun auteurspagina's op Facebook van op de hoogte gehouden kunnen worden! Welkom Celine, en veel succes dames!Ouder bericht Nieuwer bericht


  • Wednesday op

    Hello, I just puseharsd unbaked polymer to use for nail art. Do I have to bake it before cutting it or cut it and then bake it? Also its a pretty thick piece can I keep rolling it to make it thiner and to get more pieces out of it?Thank You.


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.