Winkelmandje 0

Belangrijk nieuws over 'In De Nacht'

#InDeNacht Algemeen Celine Timmerman Fanflicks Planning Schrijvers Solange Litjes

Er is al veel vrolijk nieuws geweest rondom onze nieuwe titel ‘In De Nacht’, waar auteurs Solange en Celine uitgebreid over getweet, gevlogt en gefacebookt hebben. 

Net zoals andere boeken, duurt het even voordat het verhaal daadwerkelijk verkrijgbaar is: we gaan eerst samen met de auteur(s) een proces in van herschrijven, editen, spelling en grammatica-checks, en dergelijk. Op dit moment zitten we met ‘In De Nacht’ ook midden in dit proces – maar hebben we hier deze keer een iets minder leuke mededeling over.

We laten het woord hierover aan onze auteur Celine Timmerman
Hoi allemaal! Ik heb niet zulk leuk nieuws. Wegens gezondheidsproblemen heb ik ervoor gekozen om afstand te nemen van 'In de Nacht'. Ik heb niet genoeg energie om mij helemaal te focussen op het boek, dus Solange zal alleen verder gaan met het schrijven van de laatste hoofdstukken en het edit-proces. Ik wens haar heel veel succes met het afmaken van ons geweldige boek, ik hoop dat het een succes wordt - en dat jullie het leuk gaan vinden. Ik zal in elk geval alles blijven volgen, en als ik mij weer beter voel, maak ik zeker een comeback! Jullie zijn nog niet van mij af .’ 

Wij vonden dit natuurlijk erg jammer om te horen, maar respecteren Celines beslissing. Solange heeft ervoor gekozen om wel door te gaan met dit boek, waardoor jullie over een aantal maanden hier alsnog van kunnen genieten. Celine zal benoemd worden tot mede-auteur van dit verhaal, door haar inbreng tot dusverre – maar Solange zal vanaf nu solo hiermee verder gaan. Hier zegt ze over:

Ook ik vind het jammer dat Celine niet meer verder zal gaan met het boek. Na even twijfelen heb ik besloten dit verhaal verder op te pakken (met de geweldige begeleiding van het Fanflicks-team, en alle steun van iedereen om me heen). Ik ga ontzettend mijn best doen om ervoor te zorgen dat ook dit verhaal een geweldig boek zal worden.’

Veel sterkte, Celine – en veel succes, Solange! Ook wij geloven dat dit boek een enorm succes gaat worden.Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.