Winkelmandje 0

Eerste schets van #TIOS

Cover Fanflicks Planning Solange Litjes

En ja, voor deze titel zijn we er heel erg vroeg bij! Het derde boek van Solange Litjes, waar we op dit moment druk mee bezig zijn, heeft nog geen officiële titel. Het gaat door het leven met de werktitel #TIOS, oftewel... hm, Titel Is Op Skivakantie? (Of This Is Our Summer, take your pick!)

Toch belette dat Solange er niet van om alvast aan de slag te gaan met het allereerste ontwerp van de kaft. "De cover van een boek is toch altijd een dingetje.
Het is het visitekaartje van je boek, het moet mensen pakken met één oogopslag. Het is het eerste wat mensen zien als ze een boek uit een kast pakken of in de schap van de winkel zien staan. Voor mijn derde boek heb ik wel 100 ideeën voor de cover. Dus vandaag ben ik
maar eens aan de slag gegaan om het eerste idee voor mezelf uit te werken en te schetsen. Om jullie nieuwsgierig te maken vond ik het wel leuk om een kleine preview van deze schets te delen..."

Het boek zal naar verwachting volgend jaar mei/juni uitkomen, dus rond die tijd zullen we zien in hoeverre deze creatieve ingeving werkelijkheid is geworden!Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.