Winkelmandje 0

Eerste snippers van onze nieuwe kaften!

#Vergeet-Me-Niet #Verscheurd Anne Janssen Cover Fanflicks Laurianne Aerts Schrijvers

Binnenkort gaan er maar liefst twee fantastische nieuwe boeken naar de drukker! We zijn momenteel de puntjes op de i aan het zetten voor deze titels, en dan met name als het gaat om het ontwerp van de kaften...

We geven jullie graag een 'sneak preview' van hoe de buitenkant van deze twee boeken er ongeveer uit komt te zien. Als eerste hebben we het tweede boek van Laurianne Aerts, in navolging op haar debuut Droomleven van een Fangirl die vorig jaar uitkwam!

Haar nieuwste boek heet Vergeet-Me-Niet - vernoemd naar het bloempje. Bloemen spelen dan ook een hoofdrol in dit boek, net zoals een zekere stad op het zuidelijke halfrond. Kunnen jullie aan de hand van deze snipper van de schets zien welke stad dit precies is?

Het tweede boek wat binnenkort uit zal komen, is het spannende debuut van Anne Janssen, getiteld Verscheurd. Ook hiervoor zijn we al druk bezig met de kaft - en laten we eens kijken of jullie kunnen raden welk hoofdpersoon uit dit boek we hier op de snipper zien!

 

Enne, maakt deze snipper ook al meteen duidelijk waarom het boek Verscheurd heet? Binnenkort meer over deze twee boeken, dus stay tuned!Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.