Winkelmandje 0

Planning voor Q1/Q2 #2018

Amanda Collins Anna Beyens Anne van Driel Fanflicks Planning Solange Litjes

Het vuurwerk is nog maar nauwelijks weg, de champagneglazen nog in de vaatwasser... Het is 2018! Een happy-new-year, waarin Fanflicks haar derde officiële verjaardag zal vieren.

In de eerste 2-en-een-half jaar van ons bestaan hebben we al 14 boeken uitgebracht - en de 15e komt al over een paar weken uit! Niet slecht, maar dit betekent wel dat we dit tempo er goed in moeten houden.

Daar is dan ook de planning voor 2018 op afgestemd. Een aantal bekende namen die een nieuw boek uit zullen brengen - wat te denken van Anne van Driel's vervolg op haar populaire Superhelden, of van het inmiddels derde boek van Solange Litjes

Al zullen er ook een aantal nieuwe debuten te vieren zijn! Zo mogen we over een paar weken Anna Beyens blij maken met haar allereerste exemplaar van Achttien, en zal tegen de zomer Amanda Collins een nieuwe primeur op haar naam zetten: die van het allereerste Engelstalige boek wat Fanflicks uitgeeft!

Voor wie vol spanning afwacht - de planning van de eerste helft van 2018 ziet er als volgt uit:

27 januari 2018: Anna Beyens - Achttien
10 april 2018: Anne van Driel - Losers
27 mei 2018: Solange Litjes - Zomerkriebels
30 juni 2018: Amanda Collins - Blade of the Capulets

Alle informatie over deze titels zal als eerste hier op deze website verschijnen, dus houd-'m goed in de gaten!Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.