Winkelmandje 0

#Schrijververtelt: Anne van D. over gillende fangirls

#Schrijververtelt Anne van Driel Fanflicks Schrijvers

HOE ZOU JE FANFICTIE IN JE EIGEN WOORDEN OMSCHRIJVEN?

Anne van D.: "Fanfictie heeft zo ongelofelijk veel kanten, dat ik eigenlijk niet weet hoe ik het zou moeten omschrijven. Het is in ieder geval een verhaal over iets of iemand dat beroemd is, in mijn geval 5 Seconds of Summer. Ik merk dat mensen meestal denken dat het door gillende tienermeisjes wordt geschreven, terwijl dat heel vaak juist niet zo is. Ik schrijf het niet omdat ik denk - laat staan hoop - dat ik het ooit zal meemaken. Dat zou echt te veel drama opleveren. Ik schrijf het juist omdat ik de mensen die het lezen wil helpen. Ik wil hen laten zien dat ze niet alleen zijn en dat er een hele groep is die voor ze klaarstaat."

Ook een vraag voor (een van) onze schrijvers? Stuur deze dan op naar info@fanflicks.nl. Wie weet beantwoorden zij binnenkort jouw vraag!Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.