Winkelmandje 0

Voorraadverhuizing bij Fanflicks

Fanflicks Planning Retail Webstore

Als eerste is het belangrijk om te weten dat onze opslag er tot voor kort nog ongeveer zo uitzag.

Ok, misschien niet precies zo. Maar wel enigszins zo. Daarom was het tijd om een grote opschoning en inventarisatie te doen van de boeken, gevolgd door een verhuizing naar een geschiktere plaats om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag. Goed voor jullie, uiteindelijk, aangezien de boeken zo sneller bezorgd kunnen worden!

Al brengt het op de korte termijn wat vertragingen en problemen met zich mee. Daardoor zal het van vrijdag 5 oktober tot en met woensdag 30 oktober niet mogelijk zijn om boeken uit te leveren, aangezien ze in deze periode geteld, opnieuw ingevoerd en klaargemaakt worden voor het nieuwe warenhuis.

Wel is het mogelijk om nog gewoon je bestelling te plaatsen. Houd er echter rekening mee dat deze bestellingen pas op 30 oktober uitgeleverd zullen worden. Dus als je voor die datum een boek bestelt, komt deze pas begin november aan! Dit geldt ook voor e-boeken.

Ter compensatie geven we eenieder die in deze periode een bestelling plaats, een gratis e-boek mee. Plaats daarom in het opmerkingen-vak van je bestelling welk gratis e-boek je wenst te ontvangen. Deze zal meegeleverd worden met de rest van je bestelling. 

#eindvandedienstmededelingOuder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.