Winkelmandje 0

Audities

VERHALEN        
Fanflicks is constant op zoek naar originele fanfictie- of afgeleide verhalen die gebaseerd zijn op (hedendaagse) fenomenen. Wij specialiseren ons in het uitgeven van fanfictie verhalen die over real-world beroemdheden gaan (artiesten, muzikanten, modellen, acteurs, sporters) die in fictionele verhaallijnen avonturen beleven; of afgeleide verhalen die betrekking hebben op of gebaseerd zijn op hedendaagse fenomenen.

Als wij een verhaal klaar achten voor uitgeven in (e)book vorm, bieden wij de schrijver van dit werk een royaal royalty percentage en gunstige afspraken. Daarnaast gaan wij samen met de schrijver werken aan het publicatie-klaar maken van het werk, ondersteunen in editing en vormgeving, en zorgen voor uiteindelijke distributie & marketing.

Heb jij een steengoed verhaal geschreven waarin 1 of meerdere real-world beroemdheden voorkomen? Is dit verhaal ergens tussen de 30 en 500 pagina’s en afgerond? Heb je altijd al jouw boeken in de winkels willen zien liggen? Stuur je verhaal op naar author@fanflicks.nl.


SCHRIJVERS      

Fanflicks is op zoek naar enthousiaste (amateur) schrijvers die graag de uitdaging willen aangaan om een verhaal te schrijven over één of meerdere real-world beroemdheden of hedendaagse fenomenen. Ervaring in het schrijven van fanfictie of afgeleide werken is niet vereist, wel handig. Maar ook beginnende schrijvers zijn welkom! Ben jij onze volgende bestseller auteur?

Wij bieden een goed begeleidings- en inspiratie traject, waarin je ook voorzien wordt van beta lezers, die jou gaan helpen je verhaal nog beter te maken. Dit alles kun je doen in je eigen tijd, vanuit huis. Bij aanvang van het schrijfproces ontvang je een niet-terugvorderbaar voorschot, en bij uiteindelijke publicatie alle voordelen die hier aan verbonden zijn!

Dus ben jij deze creatieve, dagdromende ziel? Die niets liever doet dan fantaseren en verhalen bedenken? Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal, en omschrijf je jezelf als een doorzetter en perfectionist? Meld je aan via author@fanflicks.nl.