Winkelmandje 0

Voor (boek)winkels, bibliotheken en scholen

Op deze pagina vertellen we graag meer over de bestelprocedure voor boekhandels en andere partijen die in grotere hoeveelheden en voor commerciële (door)verkoopdoeleinden onze boeken en/of merchandise producten willen bestellen.

Zoals je wellicht al gezien hebt, zijn onze titels niet te bestellen via de database van het Centraal Boekhuis. Voor onze doelgroep is een dergelijke aansluiting niet rendabel met de prijzen die wij voor onze boeken hanteren - een vaste prijs van € 7,50 voor elk boek in onze catalogus.

Dit neemt niet weg dat je als (boek)winkel, bibliotheek, school of andere instelling alsnog boeken bij ons kan bestellen als je deze graag zou willen verkopen, gebruiken of promoten. Wij hebben speciale tarieven voor deze doeleinden, en hanteren hier erg gunstige leveringsvoorwaarden in. Zo bieden wij een standaard bulkkorting die, afhankelijk van het aantal bestelde boeken, kan oplopen tot 25%* en al begint bij 10%**.

Ook is het mogelijk om onze merchandise-producten in bulk te bestellen voor doorverkoop in je (boek)winkel. Hierbij hanteren we standaard bulkkortingen die, afhankelijk van het soort en aantal bestelde producten, uiteenloopt van 10% tot 20%. 

Ook werken wij voor boekwinkels en winkels met een consignatiemodel, waarbij de boeken en merchandise-producten risicovrij geleverd worden - en vervolgens enkel bij doorverkoop bij ons afgerekend dienen te worden. Mochten de producten dus niet verkopen, kun je ze zonder problemen en verdere kosten aan ons retourneren (m.u.v. verzendkosten, die wel voor je eigen rekening zijn). En als ze wel verkopen - waar we natuurlijk vanuit gaan! - hoef je pas achteraf af te rekenen.

Via deze link kun je direct contact opnemen voor een offerte: als je hierbij aangeeft om welke titel het gaat en hoeveel exemplaren je hiervan zou willen, komen we zo snel mogelijk bij je terug met een voorstel.

* 25% korting geldt voor bestellingen van 20 of meer boeken, bestemd voor doorverkoop
** 10% korting geldt voor minimale bestelling van 5 boeken, bestemd voor doorverkoop